Twitter Follow Button
POSTED ON Saturday, 16 August 2014 AT 8:25 am \\
Assalamualaikum :)

my first entry tuto in this blog. tak ada tiru mana-mana blog. ni diana cari kat laman web twitter sendiri n dah try kat blog giveaway. kalau ada apa-apa pertanyaan, (eceh,poyooo giler ayat). tanya je kat comment takpun kalau malu, tanya kat sini okay?. so, let's start!

1. buka ini.

akan keluar macam ni kan?


2. letak username dekat user {@ndianaazhar} 

3. kalau nak lebih besar, klik [large button]


4. automatik preview tu akan jadi besar.

5. lepas dah puas hati, copy html bawah preview tu kat ;


Denim, simple, etc.
1. Dashboard > Design > Add Gadget > HTML/Java script
2.Pastekan code

Blogskin, classic template
1.Dashboard > Template > Edit HTML
2.Pastekan code.





Labels: